Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس علاوه بر حمایت از رونق تولید نوشت‌افزار با طرح‌های ایرانی و اسلامی، از دستگاه‌های اجرایی خواستند تا زمینه‌های لازم برای تحقق این مهم را فراهم کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در شرایطی که استکبار جهانی با تمام قوا به دنبال به انحراف کشیدن نسل جوان و نوجوان کشور است و از هر راهی برای تحقق این خواسته شوم استفاده می کند، حمایت و خرید از نوشت افزار ایرانی اسلامی می تواند راهی برای ترویج و شناساندن اسطوره‌ها و نمادهای ایرانی به جوانان و همچنین رونق تولید کسب و کار و بهبود معیشت کارگرانی باشد که این روزها چشم امیدشان حمایت مردم از تولیدات ملی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا دانش آموزان و خانواده‌ها می‌توانند برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی در راستای تحقق شعار سال، علاوه بر نجات فرزندانشان از تهاجم بصری فرهنگ غربی با خرید نوشت افزارهای داخلی زمینه حل بسیاری از مشکلات را ایجاد کنند.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: ایران ظرفیت صادرات لوازم‌التحریر را دارد/ تقاضای خرید لوازم‌التحریر ایرانی بیشتر شده است

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار قم فردا اظهار داشت: ایران یک بازار 80 میلیونی مصرف دارد علاوه بر آن در همسایگی ما کشورهایی وجود دارند که 400میلیون نفر بازار نیازمندی و بازار مصرف دارند که با شرایط امروز باید گروه هایی که تولید کننده هستند و یا توانایی تولید دارند این بازارها را در دست بگیرند زیرا ایران ظرفیت صادرات لوازم التحریر را دارد.

وی بیان داشت: از جمله بازار مصرف لوازم التحریر است که یک امر لازم و واجب است و همیشه مشتری خودش را دارد و تولید کنندگان کاملاً می توانند این بازار را در اختیار خود بگیرند و علاوه بر رونق اقتصادی، این مسئله باعث می شود تولید نوشت افزار بر اساس فرهنگ داخلی ایران انجام شود اگر این ساماندهی انجام شود دیگر نیاز به واردات لوازم التحریر نخواهیم داشت.

این نماینده مجلس با بیان اینکه تصاویر ضد فرهنگی که بر روی نوشت افزارهای وارداتی وجود دارد یک برنامه ریزی از پیش تعیین شده علیه فرهنگ کشور است خاطرنشان کرد: دشمنان برای حمله به فرهنگ ایران برنامه ریزی دارند تا از طریق همین نوشت افزارها از پایه فعالیت کنند مدتی است مجدداً فعالیت خود را بیشتر کرده اند.
وی بیان داشت: این نوع طراحی ها و تصاویری ضد ارزشی که روی نوشت افزارهایی که در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد ثبت می شود باعث می شود که در روند تربیتی و آموزش دانش آموزان مشکلات جدی به وجود بیایید.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: با توجه به فرهنگ سازی های که در چندسال گذشته توسط رهبر معظم انقلاب برای خرید کالای ایرانی انجام شده است خرید کالای ایرانی افزایش پیداکرده است و مطمئناً لوازم التحریر ایرانی و اسلامی نیز در این چند سال اخیر تقاضای زیادی داشته است.

حاجی دلیگانی افزود: اگر در تولید نوشت افزارها صادقانه کار شود و به درستی تبلیغ و ارائه شود و بر اساس فرهنگ ایرانی و اسلامی تولید شود کم کم جای خود را باز می کند و استقبال مردم از لوازم التحریر ایرانی بیشتر از گذشته خواهد شد.

وی تأکید کرد: وزارت ارشاد، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و تحقیقات و وزارت بهداشت از جمله ارگان هایی هستند که باید در این زمینه وارد عمل شوند و تولید کنندگان لوازم التحریر ایرانی و اسلامی را حمایت کنند و این حمایت ها باید در حدی باشد تا تولیدکنندگان لوازم التحریر ایرانی و اسلامی بتوانند خود اتکا باشند در این زمینه دولت باید مشوق هایی را نیز در نظر بگیرد.

 

نماینده مردم لردگان در مجلس: نوشت افزار ایرانی؛ فرصتی برای رشد اقتصاد و تقویت فرهنگ ایرانی اسلامی است

محمد خالدی نماینده مردم شهرستانهای لردگان و خانمیرزا در مجلس شورای اسلامی در این رابطه در گفتگو با جهانبین نیوز گفت: مهم ترین اثر نامطلوب محتوای تبلیغی نوشت افزارهای غربی، موجب افزایش  فاصله و بیگانه شدن،  نوآموزان و دانش آموزان  از فرهنگ غنی اسلامی- ایرانی و زمینه سازی برای تغییر نگرش است،  و همچنین کاستن از افق های مؤثر  حماسی اسلامی در تقابل با زیاده طلبی های استکباری و استثماری طمع ورزان بیگانه است. که خوشبختانه سال ها پیش  مقام معظم رهبری به خوبی در قالب تهاجم فرهنگی یا شبیخون فرهنگی در همه ی ابعاد زندگی،  این موضوع را تبیین و آگاه سازی فرمودند و خط مشی لازم را نیز ترسیم نمودند. امروز این موضوع بخش بسیار ناچیزی از آن تهاجم فرهنگی محسوب می شود.

برای توضیح ابعاد این تهاجم عینی فرهنگی ، باید کارشناسان حوزه های فرهنگی و آموزشی ضمن بررسی  آسیب ها(خصوصا در سال های اخیر که فضای مجازی سرسام آور و بی وقفه به تزریق ناشایست مطالب ضد فرهنگی می پردازد و مسلما نقش بیگانه هم گم رنگ نیست) راهکارهای عملی و علمی لازم را در قالب برنامه های کاربردی  از طریق مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز در حاکمیت به ویژه شورای عالی آموزش و پرورش تدوین و ابلاغ نمایند.

لوازم تحریر فروشی که در مرکز شهر لردگان مغازه ای بزرگ داشت معتقد بود ما فروشنده هستیم و البته مهمتر اینکه ایرانی هستیم و علاقمندیم اجناس و کالای ایرانی را به فروش برسانیم خصوصا با تولید نوشت افزارهای ایرانی استقبال خوبی شد زیرا فرهنگ و تاریخ ایران را نشان می داد اما با این وجود خیلی از مردم نسبت به نوشت افزارهای ایرانی اطلاعی ندارند به همین جهت امیدواریم اهل رسانه در جهت آگاهی رسانی به مردم این نوشت افزارهای ایرانی که اتفاقا از قیمت و کیفیت خیلی بهتری نسبت به نمونه خارجی برخوردارند را به همه مردم بشناسند

یکی از خانم های معلم فرهنگی که اتفاقا مادر دو بچه هم بود در این رابطه گفت جدا نسبت به تولید نوشت افزارهای ایرانی خوشحال هستم و این یکی از اتفاق های خوب در زمینه آموزشی است زیرا در چند سال اخیر موج ورود اجناس خارجی و تصاویر ناپسند برهنه بر روی دفتر های دانش آموزانم به شدت موجب ناراحتی ما می شود از این جهت که بسیاری از این تصاویر خیالی به گونه ای طراحی شده بودند که دانش آموزان تلاش می کردند هر کاری کنند تا شبیهه آن ها شوند و این از نظر روحی روانی صدمات جدی بر دانش آموزان وارد می کرد، به همین جهت از همه والدین عزیز به خصوص در شهرستان لردگان درخواست می کنیم تنها نوشت افزارهای ایرانی را برای سال تحصیلی جدید خریداری کنند تا فرزندانشون تحصیل تاریخ و فرهنگ و تمدن ایرانی را با نوشت افزارهای ایرانی تجربه کنند و وقی ما سر کلاس ها از فردوسی حرف میزنیم فرزند شما با در دست داشتن دفتری که شامل تصویر فردوسی است تصویر و درک بهتری نسبت به فرهنگ و هویت ایرانی داشته باشد.

 

رئیس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس: نوشت‌افزار خارجی تأثیر مخربی در تربیت کودکان دارد/ پیشرفت کشور در گروی استفاده از تولیدات داخلی است

رمضانعلی سبحانی فر، رئیس فراکسیون تولید و اشتغال و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار صبح توس اظهار کرد: حمایت از تولید داخلی باید در ابعاد مختلف نمود داشته باشد و یکی از موارد مهم می‌تواند در حمایت از نوشت افزار ایرانی نمود پیدا کند.

وی با بیان اینکه هم اکنون بازار خرید نوشت افزار با توجه به نزدیک شدن به ایام شروع مدارس داغ شده است، گفت: بهترین حمایت از نوشت افزار ایرانی، می‌تواند از سوی مردم و با خرید کالای تولید داخل انجام شود.

سبحانی فر ادامه داد: در خصوص حمایت قانون گذار و دولت از تولید کنندگان نوشت افزار، می توان به اعطای تسهیلات بانکی اشاره کرد و علاوه بر آن طی قانونی که مجلس به تصویب رساند، نشریات از معافیت های مالیاتی برخوردار هستند.

وی با اشاره به اینکه خرید کالای داخلی از خروج ارز از کشور جلوگیری می کند، گفت: خرید کالای داخلی علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، باعث ایجاد اشتغال پایدار، رونق تولید و کارخانه ها می شود و این امر تنها با ایجاد فرهنگ تولید داخلی محقق می شود.

رئیس فراکسیون تولید و اشتغال خاطرنشان شد: استفاده از تولیدات داخلی نیازمند فرهنگ‌سازی است و در این خصوص همه ارگان های دخیل باید ورودی جدی داشته باشند تا نسل آینده و جوان ما دریابد که پیشرفت کشور در گروی استفاده از تولیدات داخلی است.

سبحانی فر با اشاره به تأثیر مخرب محتوای غربی نوشت افزارهای خارجی موجود در بازار، خاطرنشان کرد: استفاده از نوشت افزار خارجی اثرات مخرب فرهنگی نیز در نسل جوان دارد از این رو باید از نوشت افزارهای داخلی استفاده شود زیرا این نوشت افزارها با فرهنگ و آداب و رسوم و مبانی اسلامی هماهنگ هستند.

وی ادامه داد: تولید کنندگان نوشت افزار داخلی سعی در استفاده از نمادهای ملی و مذهبی داشته باشند زیرا این کار باعث پیشرفت فرهنگ ایرانی اسلامی کشورمان می شود.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت ترویج نوشت افزار ایرانی در میان خانواده ها، کودکان و نوجوانان، گفت: به دلیل آنکه نوشت افزارهای خارجی با فرهنگ و آداب و رسوم و مبانی اسلامی ما هماهنگ نیستند می‌تواند آثار تخریبی تربیتی و فرهنگی بر نسل کودک و نوجوان داشته باشد.

سبحانی فر در پایان تأکید کرد: همه باید از تولیدکننده داخلی حمایت کنیم و یکی از بهترین حمایت ها نخریدن کالای خارجی و خریدن کالای تولید داخلی است که این امر باعث رشد اقتصادی و پیشرفت تولید داخلی می شود.

 

نماینده مردم سنندج: پیشرفت اقتصادی در گرو استفاده از تولیدات داخلی است/ نمایشگاه‌های نوشت افزار داخلی در تمام استان‌ها ایجاد شود

سید احسن علوی صبح امروز و در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، با اشاره به نامگذاری سال 98 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال رونق تولید اظهار داشت: امروز و در شرایط تحریم های ظالمانه دشمنان شرایطی ایجاد شده است که در کشور با اتکا به توانمندی های داخلی شاهد رشد و پیشرفت تولیدات هستیم .

وی افزود: ما با بهره گیری از تولیدات با کیفیت می توانیم نیاز خود را برطرف نماییم و حتی صادر کننده تولیدات خود به خارج از کشور باشیم .

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران خاطر نشان کرد : در این بین تولیدات نوشت افزار یک اقدام گسترده و همه جانبه است که مانع از خروج ارز از کشور خواهد بود.

وی با بیان اینکه هر چه بیشتر به تولید توجه شود استقلال و توانمندی بیشتری نیز ایجاد می گردد افزود: در اثر تولید بیشتر زمینه اشتغال بیشتر نیز ایجاد می گردد و کارگر بیشتری نیز مشغول به کار خواهد شد.

به گفته علوی با فعالیت نیروهای ماهر و نیمه ماهر معیشت خانواده ها و کارگران نیز تامین می گردد و زمینه رفاه بیشتر مردم فراهم خواهد شد و تعاملات تجاری با دیگر کشورها افزایش می یابد.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه چنین روندی اثرات مثبت خود را نشان می دهد افزود: تولید موفق هم در کوتاه مدت و هم در دراز مدت اثرات مثبت خود را نشان می دهد و دست سوداگران و دلالان را نیز قطع می کند و برای مردم استفاده از تولیدات داخلی به یک روند عادی تبدیل می شود.

وی به نقش دولت در پیشبرد تولیدات نوشت افزار داخلی اشاره نمود و گفت: دولت می تواند با ابلاغ بخشنامه به تمام استانداری ها زمینه برگزاری این قبیل نمایشگاه ها را در سطح تمامی استان ها ایجاد کند و در ادارات و در اموزش و پرورش استفاده از تولیدات داخلی را ترویج دهد.

علوی به بیان راهکارهایی برای استفاده بیشتر از نوشت افزارهای داخلی پرداخت و با اشاره به نقش خانواده ها در این خصوص گفت: باید والدین سعی کنند تا فرهنگ استفاده از محصولات داخلی و تولیدات کشور را در بطن خانواده ایجاد کنند و بیش از گذشته فرزندان خود را با این تولیدات آشنا نمایند.

 

نماینده قروه و دهگلان: جلوگیری از نوشت افزار وارداتی حمایت از رونق تولید است

علی محمد مرادی نماینده شهرستانهای قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، با تاکید بر جلوگیری از نوشت افزار وارداتی، استفاده از تولیدات داخلی را حمایت از تولید کنندگان و رونق تولید و بازار عنوان کرد.

وی افزود: نوشت افزار یکی از کالاهای فرهنگی است که مردم با آن سر و کار دارند و همه ساله و در آستانه آغاز سال تحصیلی بیشتر مورد نیاز دانش آموزان قرار می گیرد.

نماینده شهرستانهای قروه و دهگلان با تاکید براستفاده و عرضه اقلام و لوازم‌التحریر ایرانی اسلامی بیان داشت: استفاده از کالای داخلی علاوه بر ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی در رونق بازار کسب و کار نیز تأثیرگذار است.

مرادی در ادامه گفت: قیمت مناسب و کیفیت لوازم التحریر و نوشت افزار ملاک انتخاب قشر مرتبط است که باید دراین زمینه اجناس متناسب با ملاک انتخاب  از نظر قیمت و کیفیت مد نظر قرار گیرد.

وی با اشاره به تاثیر گذاری عرضه اقلام و لوازم‌التحریر ایرانی اسلامی در رونق بازار کسب و کار بیان داشت: هر چند انتخاب و خرید نوشت افزار ایرانی از سوی خانواده ها در آستانه بازگشایی مدارس از راهکارهای مهم برای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی است اما متاسفانه برخی از افراد هنگام خرید به موضوع خرید کالای ایرانی متناسب با فرهنگ اسلامی کمتر توجه می کنند و بیشتر خرید اجناس خارجی را بر کالای داخلی  ترجیح می‌دهند.

نماینده شهرستانهای قروه و دهگلان با اشاره به اینکه عرضه اجناس تولید داخل در همه حوزه ها نقش مهمی در رونق اشتغال و بهبود اوضاع معیشتی مردم دارد ضمن تاکید بر جلوگیری از کالاهای ی وارداتی گفت: باید ازتولید کنندگان داخلی عرضه لوازم التحریر حمایت شود چون تنها در این صورت است که می‌توان شاهد فروش لوازم التحریر ایرانی و با کیفیت  و رونق بازار داخلی باشیم.

 

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس: لزوم اراده ملی برای حمایت از کالاهای داخلی/ استفاده از نوشت افزارهای ایرانی بازار چند میلیونی داخلی را تضمین می‌کند

حسین امیری خامکانی نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس در گفتگو با خبرنگار  راه آرمان در رابطه با تاثیر نوشت افزارهای ایرانی بر اقتصاد کشور اظهار داشت: مشکل امروز کشور اشتغال و بیکاری جوانانی است که با نوشت افزارهای وارداتی تحصیل کرده و فارغ التحصیل می شوند.

وی گفت: راه حل مشکل اشتغال جوانان در گرو تولید و فعالیت واحدهای تولیدی است و از سوی دیگر رونق تولید و اقتصاد در گرو گردش مالی و مصرف محصولات تولیدی می باشد.

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس خاطر نشان کرد: استفاده از نوشت افزارهای ایرانی یک بازار چند میلیونی داخلی را تضمین می کند که اگر تولید کنندگان و خانواده ها همت کنند و اقلام داخلی با کیفیت را تولید و مصرف نمایند مطمئنا این گردش مالی باعث رونق تولیدات داخلی و اشتغال می شود.

امیری خامکانی توضیح داد: مردم باید توجه داشته باشند که با استفاده از نوشت افزارهای ایرانی دیگر فرصت های شغلی جوانان کشورمان در اختیار خارجی ها قرار نمی گیرد.

وی با اشاره به وظیفه دولت و وزارتخانه ها در این خصوص افزود: هه مکلفند در راستای استفاده حداکثری از توان داخلی از واردات اجناسی که در داخل تولید می شوند جلوگیری نمایند.

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس بیان کرد: باید یک اراده ملی پای کار بیاید تا با مصرف نوشت افزار تولید داخل هم رونق تولید تقویت شود و هم به دنبال آن اشتغال ایجاد و نیاز خروج ارز از کشور کم شود .

 

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس: استفاده از کالای فرهنگی نیازمند استراتژی اقتصادی در کشور است

احمد انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس در گفتگو با خبرنگار راه آرمان با اشاره به نزدیک شدن به فصل مدارس اظهار داشت: تعداد دانش آموزان موجود در کشور ظرفیت خوبی برای استفاده از نوشت افزار ایرانی است.

وی گفت: نوشت افزار کالای پیچیده ای نیست که ما در کشور قادر به تولید آن نباشیم بلکه با توجه به سال رونق تولید ما می توانیم نوشت افزار ایرانی تولید کنیم و استفاده از این کالا را تبلیغ و ترویج دهیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطر نشان کرد: با توجه به وضعیت ارزی که در کشور وجود دارد بخش زیادی از هزینه دانش آموزان با استفاده از نوشت افزارهای ایرانی حذف می شود و از سوی دیگر این نوشت افزارها دارای کیفیت و قیمت مناسبی هستند که قابل مقایسه با کالاهای چینی نیست.

انارکی محمدی با بیان این که استفاده از کالاهای فرهنگی نیازمند استراتژی اقتصادی در کشور است، توضیح داد: باید مسئولان فضا را برای تولید و استفاده این محصول فراهم کنند و با توجه به تعداد دانش آموزان و وضعیت ارزی کشور بر استفاده از این نوشت افزارها تاکید شود.

وی افزود: نوشت افزار از جمله کالاهایی است که با تولید آن می توان مانع خروج ارز از کشور شد و به طور کلی با توجه به شعار حمایت از کالای ایرانی با شروع بازگشایی مدارس استفاده از ابزار و لوازم التحریر مصرفی دانش آموزان باید در اولویت قرار گیرد و مردم به استفاده از کالای ایرانی سوق داده شوند.

انارکی محمدی ادامه داد: نوشت افزارها از کالاهای بسیار مهم فرهنگی محسوب می شوند که با استفاده از آن ها می توان در برابر تهاجم فرهنگی دشمن ایستاد.

 

نماینده مردم کرمانشاه: نوشت‌افزار ایرانی باید سهم بیشتری در سبد دانش‌آموزان داشته باشد

احمد صفری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: از آنجایی که در آستانه بازگشایی مدارس دغدغه تهیه نوشت افزار و وسایل مدرسه برای دانش آموزان به سراغ والدین می آید و پدران و مادران تلاش می کنند با خرید لوازم التحریر مطابق میل فرزندان خود، لبخند رضایت را بر لبان آنها حک کنند، بر متولیان امر واجب است که با ایجاد شرایط مناسب و در دسترس قرار دادن کالاهای ایرانی با کیفیت و ارزان قیمت والدین را در این مسیر یاری کنند.

وی افزود: بدون تردید رونق بخشیدن به تولید ایرانی و شکوفا کردن اقتصاد صنعتگران این مرزوبوم تنها با ایجاد بازار داخلی برای محصولات ایرانی میسر می شود، بنابراین مسئولین این حوزه نیز باید ضمن فرهنگ سازی استفاده از نوشت افزار وطنی در جامعه ، اقبال مردم را به محصولات وارداتی که با کیفیت بسیار پایین تر تولید می شوند و بازار داخل را به تصرف خود درآورده اند، کاهش دهند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: البته نباید فراموش کرد آنچه باعث استقبال کودکان و نوجوانان از محصولات خارجی می شود، استفاده از برخی تصاویر، انیمیشن ها و کارتون های مورد علاقه آنها یا قهرمانان فیلم هایی است که تولیدکنندگان آن سوی مرزها، با ظرافت در ذهن دانش آموزان ما جا داده اند.

صفری ادامه داد: بر همین مبنا متولیان این عرصه از اتحادیه تعاونی های مصرف فرهنگیان و انجمن تولید کنندگان نوشت افزار کشور گرفته تا اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان و سازمان دانش آموزی باید با محوریت وزارت آموزش و پرورش و وزارت صمت و رسانه ملی تلاش کنند این نوع نگاه را تغییر داده و علاقمندی این قشر فعال را به سمت اسطوره ها و قهرمانان ایرانی و بیشتر از همه شهدای گرانقدر وطن متمایل سازند.

وی تصریح کرد: مسئولین ما نتوانسته اند شخصیت شهدا و حتی اساطیر ایرانی را به درستی به کودکان معرفی کنند و به همین دلیل است که شخصیت های تخیلی در اذهان آنها ماندگار می شود طبیعی است وقتی چنین تصاویری بر دفترچه های مشق ، کیف و خودکار و مداد نقش می بندد ، دانش آموزان بیشتر تمایل دارند این محصولات را خریداری کنند.

این نماینده مجلس عنوان کرد: برای کمک به تولیدات ایرانی در این بخش ، همه باید دست به دست هم داده و با ترویج فرهنگ استفاده از کالای ایرانی کاری کنیم که در سال تحصیلی جدید نوشت افزار ایرانی، بازار اجناس بی کیفیت خارجی را کساد و در سبد تحصیلی دانش آموزان جای خود را باز کند.

 

نماینده مردم سیستان: خرید نوشت افزار ایرانی اسلامی منجر به رونق تولید کسب و کار و عدم خروج ارز از کشور می شود.


  حبیب الله دهمرده، نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با عصرهامون  گفت: در جامعه امروز ما به چند روش می توانیم فرهنگ سازی کنیم که یکی از آنها از طریق مدارس به وسیله نوشت افزار های تولید داخل است.   وی با بیان اینکه دانش آموزان باید با فرهنگ ایرانی و اسلامی آشنا شوند، افزود: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است، بر این اساس نوشت افزار های ایرانی با رعایت اصول اخلاقی و خلق محصولات استاندارد و جذاب می توانند در این مسئله گام بلندی بردارند.   دهمرده بهبود معیشت کارگران را دستاورد حمایت از تولید داخل دانست و تصریح کرد: در رابطه با تولید نوشت افزار ایرانی کار برجسته و بزرگی باید شکل بگیرد و همچنین محتوایی که بر روی جلد این نوشت افزار ها بکار گرفته می شود اصول اخلاقی را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه متولیان امر در زمینه تولید نوشت افزار داخلی وظیفه سنگینی بر عهده دارند خاطرنشان کرد: تکلیف بزرگی بر دوش خانواده ها و همچنین مدارس ما قرار دارد چرا که باید دانش آموزان را با محصولات ایرانی آشنا سازند؛ از طرفی نیز بالا بردن کیفیت و به خرج دادن خلاقیت شرط بزرگی در این زمینه است که می تواند دانش آموزان را به این سمت و سوی بکشاند.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خرید نوشت افزار ایرانی اسلامی منجر به رونق تولید کسب و کار و عدم خروج ارز از کشور می شود، گفت: اشتغال جوانان، توجه به شعار سال و همچنین رونق اقتصاد مقاومتی از جمله مزایای خرید نوشت افزار ایرانی از طریق خانواده ها است.

 

نماینده مردم بروجرد: خروج ارز برای تهیه نوشت افزارهای خارجی شایسته نیست/ضرورت حمایت از تولیدکنندگان داخلی

عباس گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر افلاک، با اشاره به تأثیر خرید نوشت‌افزارهای داخلی در رونق تولید ملی اظهار داشت: حمایت از کالای ایرانی و رونق تولید ملی شامل همه تولیداتی می‌شود که در داخل تولید می‌شوند و در این راستا ضروری است تا تولیدکنندگان نوشت‌افزارهای داخلی نیز موردحمایت قرار بگیرند.

وی افزود: کشور ما از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی بسیار بالایی برخوردار است و شایسته نیست برای تهیه اقلامی که در داخل هم تولید می‌شود، از طریق خروج ارز از کشور و درزمانی که تحریم اعمال می‌شود این اقلام را از خارج کشور تهیه و به دست مصرف‌کننده داخلی برسد.

نماینده مردم بروجرد عنوان کرد: انواع نوشت‌افزارها از وسایل موردنیاز همه دانش آموزان مدارس و دانشگاه‌ها بوده و ضروری است دولت تدابیری را اندیشه کند که نوشت‌افزارهای موردنیاز کشور در داخل تولید شود و با این اقدام برای تهیه نوشت‌افزار نیازی به خروج ارز از کشور نیست.

وی با اشاره به تصاویر غربی و غیرفرهنگی بر روی  نوشت‌افزارهای خارجی تصریح کرد: در کشور ما شخصیت‌ها و قهرمانان زیادی وجود دارد که می‌توان از تصاویر آن‌ها بر روی نوشت‌افزارها استفاده کنند اما اگر در این حوزه تدبیری صورت نگیرد،  ممکن است کشورهای غربی از طریق همین نوشت‌افزارهای خارجی با تصاویر غربی بتوانند فرهنگ خود را با یک ظرافتی به نسل‌های آینده ما انتقال دهند.

گودرزی با اشاره به اینکه دانش آموزان سرمایه‌های آینده کشور هستند گفت: دانش آموزان در ارتباط مستقیم این نوشت‌افزارها هستند و نوشت‌افزارهای خارجی ممکن است در قالب شکل، طرح و یا هر قالب دیگری در درازمدت بتوانند اهداف فرهنگی خود را در جامعه ما پیاده کنند که ضروری است تا با حمایت از تولیدکنندگان نوشت‌افزارهای داخلی، گام‌هایی اساسی در این حوزه برداشته شود.

وی خاطرنشان کرد: امروز ایران اسلامی در جهان در جایگاه بسیار والایی قرار دارد و شایسته نیست کشوری با این عظمت و توان داخلی، نوشت‌افزارهای موردنیاز کشور را از خارج  وارد کند؛ برای کمک به رونق تولید ملی و توسعه فرصت‌های شغلی لازم است که دولت این قشر از تولیدکنندگان را موردحمایت قرار دهد که بتوانند در این بازار رقابتی کالای خود را تولید و به دست مصرف‌کننده برسانند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۶۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • وزیر کشور: اقدامات استان کرمان در ایجاد زنجیره ارزش قابل توجه است
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • رئیسی: تحریم در ایران هرگز به نتیجه نرسید و پس از این هم نمی‌رسد
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم