Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی با بیان این‌که از امروز دو نمایشگاه پاییزه در بوستان ولایت و حکیمیه تهران آغاز به کار می‌کند، گفت: در این نمایشگاه‌ها لوازم‌التحریر حداقل ۱۰ تا ۱۵ درصد ارزان‌تر از قیمت‌های بازار عرضه می‌شود.

موسی فرزانیان در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با برپایی نمایشگاه پاییزه اظهار کرد: از امروز (یکشنبه) دو نمایشگاه پاییزه در بوستان ولایت و حکیمیه تهران برپا می‌شود و این در حالی است که طبق برنامه‌ریزی‌ها چهار نمایشگاه باید در سطح شهر تهران برگزار می‌شد، اما به دلیل عدم استقبال تنها دو نمایشگاه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتحادیه فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی یادآور شد: در این دو نمایشگاه در پی افزایش قابل توجه قیمت کاغذ که تاثیر مستقیمی بر قیمت دفتر مشق داشت، عرضه مستقیم دفتر با نرخ دولتی انجام خواهد شد.

فرزانیان ادامه داد: قیمت دفترهای دولتی از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تعیین شده و نظارت قابل توجهی بر توزیع این اقلام وجود خواهد داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای دیگر اقلام لوازم‌التحریر در این نمایشگاه قیمت‌گذاری صورت خواهد گرفت، اظهار کرد: نظارت دقیقی در زمینه‌ قیمت‌گذاری و عرضه کالا صورت خواهد گرفت و قیمت‌های تعیین شده حداقل ۱۰ تا ۱۵ درصد ارزان‌تر از قیمت‌های بازار است.

او گفت: از سال گذشته واردات مداد و اقلام اساسی بازار لوازم‌التحریر ممنوع شده و از ابتدای سال جاری برخورد قابل توجهی با محصولات قاچاق و وارداتی صورت می‌گیرد.

رییس اتحادیه فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی خاطرنشان کرد: اقلام اساسی لوازم‌التحریر از جمله مداد، خودکار، پاک‌کن و تراش تولید داخلی دارند و با توجه به وضعیت فعلی تولید، بیش از ۵۰ درصد نیاز بازار را تامین می‌کنند و این ظرفیت تولید در حال افزایش است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بازار با کمبود مدادهای رنگی خاص که در طراحی و فعالیت‌های هنری مورد استفاده قرار می‌گیرد، مواجه است که در این زمینه رایزنی‌هایی برای ورود این مدادرنگی‌های خاص به کشور صورت گرفته است.

فرزانیان با اشاره به این‌که با کاهش عرضه مداد رنگی‌های طراحی، قیمت این کالا به شدت افزایش یافته است، اظهار کرد: در دو سال اخیر با پدیده قاچاق به شدت برخورد شده و تنها در دو ماه اخیر برخی اقلام از طریق بازارچه‌های مرزی و قایق‌های لنج به کشور وارد شده است که مشکل اساسی بازار در شرایط فعلی، سوء‌استفاده برخی افراد از نام‌های تجاری لوازم‌التحریرهای بنام جهانی است.

رییس اتحادیه فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی خاطرنشان کرد: بازار در حال حاضر در توزیع اقلام مصرفی مهرماه با کمبودی مواجه نیست.

به گزارش ایسنا، اظهارات فرزانیان مبنی بر برخورد جدی با قاچاق در حالی است که انواع و اقسام لوازم التحریر خارجی در بازار قابل مشاهده و در حال خرید و فروش است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: لوازم التحریر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۱۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری

 

افشین صدردادرس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، به موضوع آخرین وضعیت واردات گوشت و صادرات دام پرداخت.

با توجه به جمعیت دام، نیازی به افزایش حجم واردات گوشت گرم دارید؟

صدردادرس: بنابر اعلام مرکز آمار، جمعیت دام کشور در پایان زمستان ۷۲.۱ میلیون راس است که نشان دهنده جمعیت مناسب دام است.

با توجه به سطح بارش ها در نقاط مختلف، کماکان نسبت به متوسط دوره بلندمدت کمتر است‌ که انتظار می رود تا پایان اردیبهشت، کمبود بارش جبران شود.

با وجود شرایط مساعد تولید، مسئولان باید برنامه ریزی مناسبی در راستای حمایت از دامداران داشته باشند و حال اتخاذ سیاست افزایش واردات گوشت گرم نه تنها کمکی به بخش تولید نمی کند، بلکه تولیدکننده را از ادامه تولید دلسرد می کند.

آیا افزایش حجم واردات به تنظیم بازار گوشت قرمز کمک می کند؟

صدردادرس: اگر حمایت از افزایش جمعیت دامی صورت نگیرد، اتفاقات سال گذشته تکرار می شود. در بهار ۱۴۰۲ شاهد افزایش جمعیت دامی بودیم که متاسفانه سیاست های نادرست مسئولان منجر به کاهش جمعیت دام در پاییز و زمستان شد. براین اساس مسئولان باید به فکر حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده باشند، نه مدام بر طبل واردات بکوبند.

بنابر آمار در سال ۱۴۰۱، ۴۸ هزار و ۵۰۰ تن و سال گذشته ۱۲۹ هزار و ۲۰۰ تن گوشت گرم و منجمد و ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن دام زنده وارد شد که به رغم افزایش واردات در سال ۱۴۰۲، اما قیمت گوشت افزایش و در مقابل سرانه مصرف کاهش یافته است که براین اساس می توان نتیجه گرفت که واردات هیچ تاثیری در تنظیم بازار نداشته است.

حال اینکه مسئولان واردات گوشت گرم را از ۱۲۹ هزارتن به ۱۴۸ هزارتن برسانند، تمام مسئولیت آن را باید برعهده بگیرند.

وضعیت بازار دام زنده چگونه است؟

صدردادرس: بنابر آمار متوسط قیمت دام زنده۲۴۰ تا ۲۶۰ هزارتومان است که امیدواریم قیمت گوشت و دام در بازار به سمتی برود که تولیدکننده و مصرف کننده رضایت داشته باشند. حال اینکه از وسط زنجیره تولید حرکتی در جهت اصلاح قیمت انجام دهیم، مشکلات مرتفع نمی شود.

آیا نیازی به صادرات دام داریم؟

صدردادرس: در شرایطی که تولید دام تقاضا ندارد، صادرات می تواند منجر به تحرک و رونق بخش تولید شود که این امر انگیزه در بین دامداران ایجاد می کند، لذا پیشنهاد بنده این است که شرایطی فراهم شود که صادرات مقطعی نباشد که به تولید آسیب بزند.

در شرایط فعلی که تولید در داخل تقاضا ندارد، صادرات راهگشاست و می تواند تا حدودی مشکلات تولید را حل کند.

راهکار ایجاد رونق و افزایش سرانه مصرف گوشت در بازار چیست؟

صدردادرس: دولت برای ایجاد تقاضا باید گوشت تولید داخل را در قالب کالابرگ عرضه کند که در نهایت این امر به افزایش جمعیت دامی، پایداری تولید و کنترل قیمت در سطح بازار موثر است.

آیا صادرات دام راهکار ایجاد رونق و پایداری تولید در بازار است؟

صدردادرس: با توجه به پایین بودن تقاضا در بازار، صادرات می تواند محرکی برای تولید باشد به شرطی که جو روانی حاصل از صادرات را کنترل کنند تا قیمت ها در بازار افزایش نیابد‌.

خرید توافقی دام می تواند منجر به تنظیم بازار و رونق تولید شود. لذا بنابر قانون نظام جامع دامپروری به صراحت اعلام شده که دولت موظف به خرید حمایتی است، اما به شرطی که خرید به قیمت دستوری همانند سال ۱۴۰۰ نباشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری